Bilparkering

Välten och Glasmästaren (Storgatan 105-107, Storgatan 112)

Parkeringsplatser med motorvärmaruttag finns att hyra. Kostnad fn. 365 kr/månad, el ingår. Garageplatser med motorvärmaruttag finns att hyra. Kostnad fn. 465 kr/månad, el ingår.
Motorvärmaruttaget har timer som du måste ställa in avresetid på för att den skall fungera.
Det finns två olika stolpar, för ABB-stolpe se instruktion här. För GARO-stolpe, se instruktion här.


Trädgården 3, Traktorn 8 (Bäckgatan 10, Bäckgatan 9)
Parkeringsplatser med motorvärmaruttag finns att hyra. Kostnad fn. 365 kr/månad. El ingår. Motorvärmaruttaget har timer som du måste ställa in avresetid på för att den skall fungera. Se motorvärmare »

Carportplatser finns att hyra. Kostnad fn. 450 kr/månad. El ingår. Motorvärmaruttaget har timer som du måste ställa in avresetid på för att den skall fungera. Se motorvärmare »


Traktorn 2 (Parkgatan 5)

Parkeringsplatser med motorvärmaruttag finns att hyra. Kostnad fn. 365 kr/månad. El ingår. Motorvärmaruttaget har timer som du måste ställa in avresetid på för att den skall fungera. Se motorvärmare »

Garageplatser finns att hyra. Kostnad fn. 575 kr/månad (dosa ingår). 


Älgen (Västergatan 2)
Garageplatser finns att hyra. Kostnad fn. 450 kr/månad (dosa finns att hyra för 25:-/mån).
MC-platser finns att hyra. Kostnad fn. 250 kr/månad (dosa finns att hyra för 25:-/mån).


Tallen (Prästgårdsgatan 50)
Garageplatser finns att hyra. Kostnad fn. 600-750 kr/månad (dosa ingår).
MC-platser finns att hyra. Kostnad fn. 300-450 kr/månad (dosa ingår).

Björknäsvallen (Björknäsgränd 3, 5)
Parkeringsplatser med motorvärmaruttag finns att hyra. Kostnad fn. 375 kr/månad. El ingår.
Carportplatser finns att hyra. Kostnad fn. 500 kr/månad. El ingår.


Elbilsladdare Zpark
Elbilsplats finns att hyra på respektive område. Kostnad för laddbox är fn. 200 kr/mån plus ordinarie hyra för parkeringsplatsen. Betalning för förbrukad el sker via Zpark-appen.

Våra Zpark elbilsladdare utomhus har 2,3kW laddeffekt, det innebär att du laddar batteriet med ungefär en mils räckvidd för varje timme bilen är ansluten.

Våra Zpark elbilsladdare i varmgarage är installerade med lastbalanserare. Det innebär att du kan snabbladda med upp till 22kW laddeffekt, eller så snabbt som det ansluta fordonet tillåter. Lastbalansering innebär att effekten regleras beroende på hur många fordon som laddas samtidigt.

Kontakta kontoret för användarmanual.

Skicka e-post till kundtjanst@lindbacks.se för att ställa dig i kö för en plats, alternativt ring 0911-23 10 10. Vi hyr endast ut parkeringsplatser till våra egna hyresgäster.


Gästparkering
Alla våra gästparkeringar är avgiftsbelagda. Information om hur man betalar finns på skyltar vid gästparkeringarna. Man kan betala via app eller sms och kostnaden är 5 kr/h, max 60 kr/dygn.