Kvartersgård

Välten och Glasmästaren

Här finns en kvartersgård med en samlingslokal för 16 personer samt bastu placerad på Vältens innergård. Samlingslokalen går att hyra för fn. 200 kr/dygn (kl.12.00-12.00).
Bastun bokar man genom bokningslista i hallen till kvartersgården.


Traktorn 2 och Traktorn 8

Här finns en kvartersgård med en samlingslokal för 24 personer samt bastu placerad vid Traktorn 8 (Bäckgatan 9). Samlingslokalen går att hyra för fn. 200 kr/dygn (kl.12.00-12.00).
Bastun bokar man genom bokningslista i hallen till kvartersgården.


Älgen
Här finns en kvartersgård med en samlingslokal för 24 personer samt bastu placerad på innergården. I samlingslokalen finns en bäddsoffa för två personer, medtag egna sänglinnen. Samlingslokalen/övernattningslägenheten går att hyra för fn. 200 kr/dygn (kl.12.00-12.00).
Bastun bokar man genom bokningslista i hallen till kvartersgården.

För att få hyra samlingslokalen måste du vara hyresgäst hos Lindbäcks Fastigheter och du kan enbart hyra den samlingslokal där du bor.

Regler vid hyra av samlingslokal

 1. För bokning av kvartersgård – ring 23 10 10 måndag-torsdag kl. 12.00–14.00, eller maila kundtjanst@lindbacks.se.
 2. Ring din fastighetsskötare för att komma överens om dag och tid för nyckelutlämning.
  Nyckel kvitteras vardagar kl. 7.00–16.00. Kostnad för hyra läggs på nästkommande hyresavi.
 3. Nyckeln till kvartersgården skall återlämnas dagen efter uthyrning till din fastighetsskötare. Hyr du en fredag, lördag eller helgdag återlämnas nyckel i nyckelinkastet till höger om entrédörren till vårt kontor i Öjebyn på Hammarvägen 21.
 4. Om man vill boka bastu under samma tid måste man skriva upp sig på bokningslistan i hallen till kvartersgården.
 5. Var rädd om inventarierna och meddela oss om något av det som finns upptaget på den i kvartersgården uppsatta utrustningslistan, saknas eller har gått sönder.
 6. Kvartersgården skall städas NOGGRANT efter användning. Observera att golven skall skuras! Städmaterial finns i garderoben i hallen eller omklädningsrummet. Det är inte tillåtet för katter/hundar att vistas i lokalerna.
 7. Besiktning av kvartersgården kommer att ske efter återlämnande av nyckel. Blir städning eller annat underkänt kontaktas du av hyresvärden och får antingen göra om städningen omedelbart eller betala för städning utfört av städbolag. Åverkan på möbler eller annat faktureras hyresgästen.
 8. Det ska vara tyst i kvartersgården senast kl.22.00 och lokalen ska vara tömd senast kl.24.00.
 9. Om Störningsjour blir utkallad och störning är konstaterad, debiteras lägenhetsinnehavaren utryckningskostnad samt administrativ avgift.

OBS! Samlingslokalerna hyrs ej ut under våra semesterveckor.